>Лектори  и презентатори са доказани имена - Жасмина Кирова, тренер-консултант,

...
>Лектори  и презентатори са доказани имена - Жасмина Кирова, тренер-консултант,
Коментари Харесай

Обучават варненски младежи в предприемачество

>
Лектори  и презентатори са потвърдени имена - Жасмина Кирова, тренер-консултант, специалист по предприемачество и изобретателни хрумвания, Георги Георгиев - тренер-консултант, методологически началник, както и доброволци.

По време на форумите се употребяват модерни и съвременни методики за неофициално обучение. Лекторите посредством новаторски подходи стимулират участниците към позитивно отношение към заложените цели. Проектът е самодейност на Младежки информативен доброволчески център - Варна, и се организира с финансовата поддръжка на община Варна, по стратегия Младежки планове 2018 година на дирекция " Образование, юношески действия и спорт ". Голямата цел е привлечените младежи да станат почтени жители освен на Морската столица на България, а и на страната, Европейския съюз и света, да бъдат директни участници в разискването на проектите за бъдещето.

Ще се осъществя и социологическо проучване, което да стане база и да дава потребна информация на експертите в община Варна, както и на други организации, по отношение на мотивацията на младежите към предприемачеството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР